donderdag 26 december 2013

Hallo lieve volgers,

Even een kaartje plaatsen tussen alle kerstontbijtjes en diners door hihihi.....
Dit kaartje heb ik gemaakt voor kennissen van ons, die hebben pas een zoontje gekregen en wat is er nou leuker om een persoonlijk kaartje te sturen. Ik heb dus op de computer een achtergrondje gemaakt met de naam van de kleine....... De kinderwagen die ik erop gemaakt heb heb ik uit een boekje, hij is zo eenvoudig maar geeft een heel leuk effect vind ik.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik doe met dit kaartje meteen mee aan Time For Magnolia Challenge #41 alles mag ( http://timeformagnoliachallenge.blogspot.nl/ ).




Gebruikte materialen : Ingekleurd met Aquamarkers, papier is van Marianne design ( Eline's babies blue ), taupe cardstock, wit cardstock, wit tule, satijnlint, kant, plakparels, parelband, papieren bloemen, papieren blaadjes, houten sterren, stickles diamond, dollie via Silhouette, borduurgaren, achtergrondpapier met naam gemaakt op computer, tekstlabel is een digiprint en knoopjes.


3 opmerkingen:

  1. Ziet er fantastisch uit.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldig mooie kaart en supergave details ook op je kaart! Bedankt voor je deelname aan onze Time for Magnolia Challenge! Succes! Lieve groetjes, Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je op mijn blog komt kijken en dat je een reactie wilt achterlaten. Dank je wel hiervoor. Ik vind het nl heel leuk om te weten wat jullie van mijn creaties vinden. groetjes Madelon