zondag 17 november 2013

Hallo lieve volgers,

Ik heb de smaak weer te pakken hoor hihihi...... Die paar keer dat ik in de prijzen ben gevallen geeft echt een boost, het geeft weer nieuwe inspiratie en zin om te hobby-en......heerlijk !
Ik heb weer een kaartje waar ik weer met 3 challenges mee doe : TFM #35 something old, something new , DSCC #4 cadeautje en TFCC #36 kerst in niet-traditionele kleuren. Ik geloof dat ik het alle 3 weer goed heb verwerkt in 1 kaartje.
 
Gebruikte materialen : natuurlijk weer ingekleurd met Aquamarkers, Distress inkt TH Tea Dye, cardstock, kraftpapier, design papier is van Kaisercraft Be Merry Collectie - Chirpy, verbandgaas, borduurgaren, lint van jute, Glossy Accents op de cadeautjes, parelkoord van Xenos, mijn Silhouette voor het frame en de kerstrozen, meeldraden, Olba mal voor de tak, plakparels van de trekpleister en de tekst is een digi die ik eens een keer op internet heb gevonden.
 
De challenges waar hij voor is zijn :
TFM Challenge #35 something old something new http://timeformagnoliachallenge.blogspot.nl
TFMC Challenge #36 kerst in niet traditionele kleuren  http://timeformagnoliachallenge.blogspot.nl
DSCC Challenge #4 cadeautje http://thedutchstampchickies.blogspot.nl
 
 
 

7 opmerkingen:

 1. Supermooi is je kaart weer Madelon! Bedankt voor je deelname aan onze Time for Magnolia challenges!! Lieve groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart Madelon.....mooi zowel binnen als buitenkant...Ik kan me voorstellen als je dan in zo'n flow zit dat dat smaakt naar meer hahaha. Succes dan maar bij de challenge van DSCC en fijn dat je meedoet. Lieve groetjes van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er perfect uit.
  Dank je wel voor het meedoen bij DSCC.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart. Leuke kleuren combi.
  Bedankt voor het mee doen bij DSCC
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattige kaart. Gezellig dat je met ons meedoet bij TFMC. Bedankt en succes. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hele mooie kaart!
  Leuk dat je met ons meedoet op DSCC!
  groetjes
  Cordine

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je op mijn blog komt kijken en dat je een reactie wilt achterlaten. Dank je wel hiervoor. Ik vind het nl heel leuk om te weten wat jullie van mijn creaties vinden. groetjes Madelon