vrijdag 17 mei 2013

Mijn eerste kaartje is klaar voor  "It's a Magnolia Challenge"  ( http://itsamagnoliachallenge.blogspot.nl/challenge#56 chrismas editie ). Er was een lay-out gegeven en het moest een kerstkaartje zijn en natuurlijk een Magnolia-afbeelding. Dit is hem geworden, hoop dat jullie hem leuk vinden......


 

Het stempel-afdrukje is natuurlijk van Magnolia, tekststempel is van Marianne design ( stampfairy design ). Het afdrukje is ingekleurd met Aquamarkers en het randje van de jurk en van de muts is met Stickles-Diamond ingekleurd. Het papier wat ik gebruikt heb is I Believe van My Mind's Eye ( thin stripes, reindeer & poinsettia ). Wit cardstock voor de kaart zelf en Taupe cardstock om te matten. Verder heb ik gebruik gemaakt van kant van Clayre & Eef, satijnen lint, paper flowers, staijnen roosjes, borduurgaren, verbandgaasje en een mal van Olba voor de tak achter de bloemen.

 
 

7 opmerkingen:

  1. Wat een schatje meis, een toppertje, succes met je eerste challenge, knuf, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel mooi uit Madelon.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk dat je meedoet met onze challenge en wat een prachtige kaart heb je gemaakt zeg! En die tekststempel vind ik helemaal geweldig!! Hoop dat je de volgende keer ook mee doet met IAMC en voor nu succes!

    Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Karin !!! Vind het ook heel leuk om mee te doen, ga jullie challenges zeker in de gaten houden en proberen mee te doen.

      groetjes Madelon

      Verwijderen
  4. Love this one of my favorite stamps....so happy to see you at IAMC this time...wonderful coloring as well...lizzi

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi hoi..ziet er goed uit en je hebt een mooi blog gemaakt, ik ga je volgen, liefs Henriette xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dank je wel Henriette en heel erg leuk dat je me gaat volgen, groetjes Madelon

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je op mijn blog komt kijken en dat je een reactie wilt achterlaten. Dank je wel hiervoor. Ik vind het nl heel leuk om te weten wat jullie van mijn creaties vinden. groetjes Madelon