dinsdag 14 mei 2013Nou, hier mijn eerste kaartje wat ik plaats. Ik hoop dat het me lukt, ben hier nog niet zo handig in.

Ik heb dit kaartje vorige week gemaakt voor het Freubelstraatje ( scrap-freubelen.clubs.nl )
Het is de opdracht voor juni : geveltje, wat je naar eigen inzicht mocht invullen, als er maar iets van een gevel in te zien was. Ik vond het best moeilijk, maar het is me gelukt.
De afbeelding is van Sugar Nellie ( painting rainbows ), het muurtje erachter heb ik zelf getekend en de afbeelding heb ik ingekleurd met Aquamarkers.
Het papier is Lush 2 van My Minds Eye ( navy flower & navy polka dot ) , het designpapier achter de afbeelding is een stukje behang uit de bouwmarkt.
Verder heb ik gebruik gemaakt van licht grijs cardstock voor de kaart zelf ,navy cardstock om te matten , papieren roosjes , sjablonen voor het takje en de blaadjes achter de roosjes van Olba, satijnen lint, borderpons van Martha Steward, tekststempel van Mariane design ( stampfairy designs ) , borduurgaren en verbandgaas.

                                                   
   

2 opmerkingen:

Hallo, wat leuk dat je op mijn blog komt kijken en dat je een reactie wilt achterlaten. Dank je wel hiervoor. Ik vind het nl heel leuk om te weten wat jullie van mijn creaties vinden. groetjes Madelon