maandag 20 mei 2013


Kaartje gemaakt voor "The Dutch Magnolia Chickies"  , http://thedutchmagnoliachickies.blogspot.nl challenge#45 dieren ,moest een kaartje zijn met Magnolia-dieren. Je mocht deze verder naar eigen inzicht uitwerken als er dus maar een Tilda met dier op staat of een dier uit de Magnolia-stempel collectie. Ik ben er mee aan de slag gegaan en kwam bij een oude Magnolia-afdruk uit, maar des al niet te min toch een schattige Tilda. Dit is mijn resultaat


 


Gebruikte materialen : Magnolia-stempel ingekleurd met Aquamarkers, papier met vogelkooitjes is een paperpad nr 6 van de boekvoordeel, het bruinen stippenpapier is een paperpad van first Edition ( sweet owl ), roze en taupe cardstock om te matten, wit cardstock voor de kaart zelf, kant, satijnen lint, decoratieparels en een dollie van de Action, houten vogeltjes van de Xenos, een mal van Marianne Design voor de tak, paper flowers, vogelkooitje , grote vogel en tekst"birdie" uitgestanst met de Silhouette, tekst birthday gemaakt op de computer, borduurgaren en Stickles  (picket fence) op de grote vogel.

 

8 opmerkingen:

  1. Wat een geweldig mooie kaart is dit! Prachtige vorm heb je gemaakt en met een lieve stempel en leuke bijpassende details, daar hou ik wel van ;-)

    Leuk dat je meedoet met de challenge van DMCC!

    Liefs lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woww een hele mooie kaart Je hebt een mooi blog.en ik ben volger geworden Kom ook eens een kijkje op mijn blogs nemen.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is beeldschoon Madelon en dank je wel voor het meedoen bij DMCC.
    Liefs, marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtig kaartje Madelon!
    Bedankt voor het meedoen met de dieren challenge van DMCC.
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een schatje, prachtige afbeelding heb je gebruikt!
    liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. prachtige kaart erg mooi
    bedankt voor je deelname aan DMCC
    gr miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart! Erg mooi afgewerkt. Complimenten.
    Bedankt voor het mee doen bij de DMCC.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een ontzettend mooi en lief kaartje is dit zeg !!
    Dank voor het meedoen aan de DMCC challenge .
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je op mijn blog komt kijken en dat je een reactie wilt achterlaten. Dank je wel hiervoor. Ik vind het nl heel leuk om te weten wat jullie van mijn creaties vinden. groetjes Madelon