dinsdag 28 mei 2013

Heb een kaartje gemaakt voor mijn achterneefje Mick, die volgende week 2 wordt. Het is echt zo'n lekkere vrolijke dreumes die alles interessant vind. De lay-out is erg simpel, maar geeft wel een leuk resultaat. En dan blijft het kaartje lekker duidelijk voor een kindje. Ik doe met dit kaartje mee aan IAMC#57 ( http://itsamagnoliachallenge.blogspot.nl  ) De opdracht was : alles mag, als er maar een Magnolia-afdrukje op zit natuurlijk.



Gebruikte materialen : Magnolia-afdrukje ingekleurd met Aquamarkers, papier Prima marketing So Cute ! collection & Me to You paperpad Espacially for you, de slinger is gemaakt van restjes papier, kraftpapier om te matten, witte cardstock voor de kaart zelf, borduurgaren, houten sterretjes van Xenos, sterrenmal van Boekenvoordeel , foam cijfer, naturel bindtouw, letter-stickers.




5 opmerkingen:

  1. Daar zal Mick vast heel blij mee zijn, wat heb je dit weer supergaaf gemaakt, je gaat goed met je inspiratie hihi, dikke knuf, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er perfect uit Madelon.
    P.S. Als je van je woordverificatie af wil mail me dan even.
    Zo vervelend die woorden intypen.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schattig is hij hé! Ik vind 'm ook zo leuk. Je kaartje is super en wat zal de jarige er bij mee zijn. Leuk dat je meedoet met IAMC!
    Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wouw wat een prachtige kaart echt scattig
    Liefs anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi!!!
    En leuk papier ook,bedankt voor het mee doen bij IAMC.

    Lieve gr Anja

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je op mijn blog komt kijken en dat je een reactie wilt achterlaten. Dank je wel hiervoor. Ik vind het nl heel leuk om te weten wat jullie van mijn creaties vinden. groetjes Madelon