maandag 4 november 2013

Hallo lieve volgers,

Hier weer een kaartje, ik krijg langzaam de slag weer te pakken.....al is mijn "productie" niet zo hoog als bij sommigen van jullie hihihi..... Helaas heb ik n og niet de puf en de tijd om zo vaak als ik wil te hobby-en, maar dat komt wel weer een keertje hoop ik. het begin is er weer in ieder geval.

Deze keer is het een ronde kaart geworden voor TFMC ( http://timeformagnoliachallenge.blogspot.nl #33 maak een ronde kaart ). Ik had nog nooit een rond kaartje gemaakt en ik moet zeggen dat dat ook best wel tegen viel. Ik moest totaal anders denken voor de lay-out, maar ik zelf best tevreden over het resultaat.....Gebruikte materialen : Tilda heb ik zoals altijd ingekleurd met Aqua-markers, het papier is van Prima Marketing Lyric Collection "premier" en achter Tilda zit een restje papier wat ik nog had liggen, taupe cardstock, de tekst is een digi via internet, verbandgaas. de dollie ( de basis voor de kaart ) is via Silhouette uitgesneden, borduurgaren, roze parelkoord van Xenos, taupe kant van intratuin, vintage seam binding ( pink tulip ), sticles diamond op de bloem vd afbeelding, papieren roosjes en mal van olba voor de tak achter de roosjes.


3 opmerkingen:

  1. Wauwwwwwwww schitterend mooie kaart heb je gemaakt Madelon. Mooi van kleur en leuke details op je kaart. Bedankt voor je deelname bij TFM. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt, heel mooi!!! Dank je wel voor het meedoen bij TFMC!!

    gr, arjette.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je op mijn blog komt kijken en dat je een reactie wilt achterlaten. Dank je wel hiervoor. Ik vind het nl heel leuk om te weten wat jullie van mijn creaties vinden. groetjes Madelon