zaterdag 10 augustus 2013

Hallo allemaal,

Eindelijk heb ik weer de rust gevonden om te kunnen freubelen. Ik was er echt weer aan toe. En aangezien mn achternichtje in sept jarig is, heb ik dit aangegrepen om een kaartje voor haar te maken. Ik heb de lay-out voor de wedstrijd van het Freubelstraatje voor  aug & sept genomen en doe met dit kaartje ook mee aan de challenge#49 van DMCC ( http://thedutchmagnoliachickies.blogspot.nl challenge#49 alles mag ). Dit is hem geworden, echt een meidenkaartje.....


 
Gebruikte materialen :
De Tilda is ingekleurd met Aquamarkers en de accenten op de wangen en in het haar zijn aangebracht met een wiite gelpen. Roze en witte cardstock, designpapier is van Imaginisce ( enchanted mirror mirror / enchanted princess promonade / perfectly posh fancy heart ) , de kroon is gemaakt met de Silhouette, chipboard letters van de Hema, plakparels van de Action, Stickles ( diamant ), kant, satijnen lint en borduurgaren.
 
 

7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje ,leuke kleuren ook.
  Bedankt voor je bijdrage aan de challenge van DMCC.
  Groetjes Joukje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een plaatje is het weer.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow, wat mooi, goed te zien dat je weer freubelt, knuf, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Z├ęker echt een meidenkaart, superleuk!!!! Wat een gaaf model is het geworden.....heerlijk kaartje. Leuk dat je meedoet bij DMCC, lieve groetjes van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog even.......is het misschien mogelijk dat je je woordverificatie uitzet.....het is soms zo moeilijk om de goede letters te zien en dan moet het weer over.....Het houdt enorm op en er zijn challengeblogs die je niet eens mee laten doen wanneer je de verificatie niet uit hebt staan. Als het mogelijk is????? Graag!
  Liefs Plony. en nu moet ik nog een keer de goede combinatie intypen hahaha.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gedaan en dank je wel voor het meedoen bij DMCC.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een prachtige kaart. Leuk met het achtergrondje.
  Bedankt voor het mee doen bij de DMCC.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je op mijn blog komt kijken en dat je een reactie wilt achterlaten. Dank je wel hiervoor. Ik vind het nl heel leuk om te weten wat jullie van mijn creaties vinden. groetjes Madelon